top of page

Huidverbetering d.m.v. microneedling met de dermapen (mesotherapie)

De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend microscopisch kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de prikkeling komen er huideigen groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Dit heeft als gevolg dat de huid hierdoor voller, gladder, steviger en egaler van kleur wordt. Oneffenheden als roodheid en pigmentvlekjes vervagen.

Microneedling behandeling met de dermapen is geschikt voor:

De verslapte en verouderde huid, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verkrijgen van een vollere huid. Vermindering van pigmentvlekken waardoor een egalere huidskleur verkregen word en verfijning van grove huidstructuur.

Tevens is het erg geschikt voor het verminderen van acné- en andere littekens en voor het verminderen van striae.

Door de instelbare naaldlengte zijn ook delicate gebieden zoals rond de ogen, lippen of de neus goed te behandelen.

Aantal behandelingen:

Fijne lijntjes & rimpels: gemiddeld 4-6 behandelingen elke 4 weken.

Vergrote poriën: gemiddeld 4-6 behandelingen elke 4 weken.

Littekens: gemiddeld 6-8 behandelingen elke 2 weken. (acné, operatieve, brandwonden)

Striae: gemiddeld 6-8 behandelingen elke 2 weken.

Als onderhoud: 1 behandeling per 3 maanden.

Voorafgaand aan de behandeling:

Krijgt u eerst uitleg over de behandeling en worden contra-indicaties doorgenomen en een informed consent getekend. Tevens worden er foto’s gemaakt. Ook gedurende een kuur worden foto’s gemaakt om de verbetering te kunnen volgen. Graag zonder make-up naar de behandeling komen.

De microneedling behandeling zelf:

De huid wordt eerst gereinigd, dan worden er foto’s gemaakt, vervolgens wordt de huid ontsmet en wordt er serum op de huid aangebracht. Vervolgens start de microneedling behandeling. De behandeling kan een beetje vervelend aanvoelen, maar het mag het niet echt pijnlijk zijn. De naaldlengtes zijn tijdens de behandeling instelbaar, zodat er op verschillende dieptes in de huid gewerkt kan worden. Als er een deel van het gezicht behandeld is wordt er weer wat serum aangebracht. Als het hele gezicht behandeld krijgt u ter afsluiting een verkoelend en herstellend masker.

Voor behandelingen waarbij er dieper in de huid gewerkt moet worden, zoals bij littekens of striae, is een *verdovende crème aan

te bevelen.

Duur van de behandeling:

De eerste behandeling is met intake en foto's maken ongeveer 1 uur en 15 min.

De vervolgbehandelingen ongeveer 45 min. Als verdoving nodig is, hiervoor

30 min. erbij tellen.

Na de behandeling:

Is de huid roze/rood, er kunnen kleine puntbloedinkjes ontstaan zijn. Ook kan sprake zijn van een zeer lichte en nauwelijks zichtbare zwelling. Dit is allemaal de goede te verwachten reactie, die de huid aanzet tot herstel en vernieuwing. Het geeft tevens aan dat er op de juiste diepte gewerkt word. De huid voelt droog en wat trekkerig aan, vergelijkbaar met een lichte zonnebrand. De ergste roodheid trekt weg na enkele uren, dit is ook afhankelijk hoe diep er gewerkt is en de gevoeligheid van de huid.

Contra-indicaties:

Geïrriteerde huid, huid- of schimmelinfectie, actieve acné, actieve rosacea, op eczeemplekken, psoriasis, actinische keratosen

(droge, ruwe plekjes door zonneschade) (huid)kanker, open wonden of zweren, zoals koortslip, diabetes, HIV virus. Bij gebruik

van immuunsysteem onderdrukkende medicijnen, vraag om akkoord bij de (huis)arts.

Prijzen per behandeling:

Gezicht:

€ 90,00

Gezicht en hals:

€ 99,00

Gezicht, hals en decolleté:

€ 115,00

Voor kuurbehandeling gelden er, afhankelijk van het aantal, kortingen op bovenstaande prijzen.

Voor behandelingen van littekens of striae, prijs op aanvraag.

*Verdovende crème:

Deze Emla crème is via de huisarts te verkrijgen en dient meegenomen te worden naar de salon. 

Prijzen zijn incl. BTW. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

bottom of page